10 tineri, suspecți în 39 de cazuri de furt și tâlhărie, reținuți de polițiști

Sunt bănuiți de comiterea a aproape 40 de infracțiuni de furt calificat, complicitate la furt calificat și tâlhărie. Este vorba despre 10 tineri din Iași, care au fost reținuți de polițiști după mai multe percheziții efectuate la domiciliile acestora.

”La data de 21 martie a.c., polițiștii din cadrul Biroul de Investigatii Criminale Iași, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, cu sprijinul luptătorilor Serviciului de Acțiuni Speciale Iași au efectuat 7 percheziții domiciliare, în municipiul Iași, la locuințele unor persoane bănuite de comiterea a 39 de infracțiuni de furt calificat, complicitate la furt calificat (din genţi, buzunare, societăţi comerciale) și tâlhărie, fapte ce ar fi fost comise pe raza municipiului  Iaşi”, arată oficialii IPJ Iași.

În urma perchezițiilor au fost ridicate 12 telefoane mobile și 29 de înscrisuri.

10 tineri au fost conduşi  la sediul poliției pentruaudieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză, toţi au fost reținuţi, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore.

Cercetările continua  sub supravegherea procuroruluidin cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, în vederea stabilirii întregii situaţii de fapt.

Adauga comentariu