Abuzul, hoţia, minciuna şi trădarea fac parte din arsenalul politic

... şi, din păcate, acest arsenal a proliferat şi cu el “a fost înarmat” “poporul” votac, amărăşteanul ce-şi varsă votul în dreptul partidului ale cărui culori le poartă cu aceeaşi înfocare cu care Peneş Curcanul, Walter Mărăcineanu şi Ecaterina Teodoroiu îşi dădeau viaţa pentru Patrie.

Activismul pentru politicieni şi pentru partidele lor nu e totuna cu dragostea de Patrie.

Şi până nu se termină cu acest activism de galerie de fotbal, în România nu se va face politică în interesul cetăţeanului, ci doar al politicianului săltat de buci în slava carierei de buziţele adulatorilor săi. Politicianul supravieţuieşte fiecărei măgării comise – adulatorii îi spală frenetic imaginea, victimele sale rămân de domeniul statisticii.

Românul care a suferit un accident de muncă în portul Constanța: s-a electrocutat și s-a prăbușit de la înălțime şi al cărui transfer în Belgia a fost făcut cu întârziere criminală, a murit luni. A făcut șoc septic de la infecțiile căpătate în România: 4 bacterii și o ciupercă, după cum au constatat medicii belgieni. Asta după ce a trecut prin trei spitale din țară înainte de a fi transferat în Belgia. A fost dus în stare gravă la Spitalul de Urgență din Constanța, cu arsuri pe 70% din corp, dar și cu un politraumatism. A doua zi, medicii au decis transferul bărbatului de 52 de ani la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași. Dar, pentru că starea sa nu se îmbunătățea, o comisie de medici a făcut recomandarea să fie transferat în străinătate. Familia a cerut ajutorul unei clinici din Belgia. Ca să urgenteze lucrurile, au plătit clinicii din Belgia ce era de plătit.

Dar s-au lovit de infatuarea individului sub a cărui coordonare se moare în situaţii de urgenţă în România de cel puţin 10 ani. Un monstru creat ca atare de către adulatorii săi care i-au construit statuie pe cadavrele rezultate din cauza incompetenţei sale.

Fără de noianul de limbi în fund care-i cred capabili de levitaţie, în România nu ar exista, ca să o citez pe soţia românului decedat în Belgia, „criminali cu sânge rece care mi-au spus că au alte priorități”.

Citez: „Mie îmi pare rău dacă domnul ministru spune că nu există un autor moral. Nu mă interesează ce culoare politică are fiecare ce declară. Eu vă spun doar că nu se întâmplă nimic în România, că a trebuit să ies public ca să-mi strig năduful ca să pot să-l duc acolo. Prea târziu. Regret că nu am ieșit, poate, mai devreme. Dacă pleca vineri, poate se întâmpla să fie bine și nu eram în situația asta astăzi. Pe mine nu mă interesează autorul moral, pe mine mă interesează criminalii cu sânge rece care mi-au spus direct în față că au alte priorități. A trebuit să aștept zile în șir, să-l plimb pe soțul meu în toată România, de la un spital la altul, ca să ajungă într-un final într-un spital unde cineva să-și dea interesul pentru el. Doar că a fost prea târziu! Înțelegeți? Mult prea târziu!”, a spus femeia la Dig24.

„Calcă pe cadavre, ies la televizor și fac declarații de 2 lei!” – aceasta este concluzia încă unei crime făcute împotriva unui cetăţean român contributor la un sistem de pile, relaţi şi ticăloşii făcute în familie. Cu complicitatea #adulacilor de partid.

Citez: „Domnul acela cu care m-am conversat mi-a spus în primă fază să am răbdare, că are alte priorități sau că trebuie să mă ia în ordinea priorităților și care mi-a transmis că i-am stricat imaginea domnului Arafat!”, a declarat Mihaela Ganea.

Prin urmare Direcţia pentru Situaţii de Urgenţă are o singură prioritate în fişa postului: imaginea lui Raed Arafat!

M-am lămurit. E greu de priceput că alesul e la dispoziția cetățeanului și nu invers. Dar “lăudacii” acceptă, cu ușurință, invers. Aşa că să nu ne mirăm că cetăţeanul moare, iar politicianul prosperă. Au grijă "lăudacii" să fie aşa.

Şi, gata!

Adauga comentariu