Amenințând jurnaliștii! Așa și-a început Cătălin Bulgariu cariera de director al Aeroportului Iași

Cătălin Bulgariu n-a făcut nimic notabil în viața lui. Doar s-a înscris în partidul în care trebuia, la vremea potrivită și a avut, astfel, parte de tot felul de numiri prin diverse consilii de administrație.

De câteva zile este director al Aeroportului Internațional Iași, aflat în subordinea Consiliului Județean Iași, câștigând un concurs organizat dubios, având în vedere că Bulgariu a făcut parte din comisiile de examinare, la concursurile trecute. Mai mult, Cătălin Bulgariu este cunoscut drept omul de casă al lui Maricel Popa, care a pus umărul la înlăturarea forțată a fostului director al aeroportului, Alexandru Anghel.

A organizat și o primă conferință de presă, în care a dat lecții jurnaliștilor: cum să scrie, cum să pună titlurile materialelor, amenințând și că, dacă nu se întâmplă după voia sa, se va ajunge în sălile de judecată.

Dialog între Cătălin Bulgariu și jurnaliștii din Iași prezenți la conferința de presă

– Vreți să vă învăț eu presă!

– Noi vă spunem cum să conduceți aeroportul?

-Dumneavoastră le scrieți cum vreți. Dar cînd mai văd anumite articole, nu mai suntem prieteni și mergem în instanță.

Înregistrarea audio poate fi accesată aici: http://www.radiohit.ro/sitenou/stiri/audio-in-razboi-cu-jurnalistii-planurile-noului-director-al-aeroportului-international-iasi-ce-curse-vor-fi-in-aceasta-vara-catalin-bulgariu-isi-va-da-demisia-din-ca-pana-pe-7-iunie/

Adauga comentariu