(AUDIO) Cât de jos pot coborî discuțiile în CJ Iași. De ce nu-l ascultă Popa pe Manolache: din cauza ”necesităților fiziologice”

Miercuri, în cadrul ședinței ordinare de consiliu județean, a fost votată schimbarea consilierului județean Mircea Manolache din funcția de președinte al Autorității Teritoriale de Ordine Publică Iași. Au fost 33 de consilieri județeni care au hotărât că Iulian Tărbăboanță, colegul de partid al lui Manolache (UNPR) trebuie să ocupe această funcție.

În momentul aflării rezultatului votului, Mircea Manolache a vrut să își susțină punctul de vedere cu privire la schimbarea sa. Discuția cu Maricel Popa a degenerat, ca de obicei, cum se întâmplă în cazul contrelor dintre cei doi, aproape în fiecare ședință de consiliu județean.

Astfel, Maricel Popa a refuzat să îl asculte pe colegul din UNPR, chiar dacă Romeo Vatră, liderul grupului de consilieri PNL, i-a explicat că asta ar fi o dovadă de respect. Șeful CJ Iași a motivat că nu poate rămâne să audă ce are de spus Manolache, din cauza... ”necesităților fiziologice”.

Mircea Manolache: Poate trebuia să rămâneți, domnule președinte, să mă ascultați un pic... dar nu e nicio problemă.

Romeo Vatră: Domnule președinte, corect este să-i ascultăm la ”Diverse” pe toți colegii noștri. Nu e normal să închidem, așa, microfonul și să...

Maricel Popa: Nu este lider (lider de grup al partidului – n.r.).

Romeo Vatră: Nu suntem de acord. Nu trebuie să fie neapărat lider. Din respect pentru fiecare coleg al nostru, ar trebui să ascultăm opinia tuturor colegilor.

Maricel Popa: Mă scuzați, domnul lider! Necesități fiziologice!

 

Adauga comentariu