Bodea, despre jignirile lui Chirica: ”Această atitudine de birjar este specifică unui flecar ce a ajuns într-o funcție atât de importantă printr-un concurs nefericit de întâmplări”

După ce Mihai Chirica l-a jignit pe deputatul PNL Marius Bodea, spunând reporterilor Știri de Iași că ”Mănâncă ciuperci otrăvite! E un dobitoc!”, acesta din urmă a reacționat:

“Jignirile domnului Mihai Chirica arată degradarea morală în care a ajuns acest individ. Pe dumnealui îl disperă că este veridică informația cu privire la discuțiile prin interpuși pe care le are cu Liviu Dragnea. Această atitudine de birjar este specifică unui flecar ce a ajuns într-o funcție atât de importantă printr-un concurs nefericit de întâmplări. Mihai Chirica este odrasla politică a domnilor Simirad și Nichita și a moștenit de la aceștia atributele cele mai abjecte”, a declarat Marius Bodea, printr-un comunicat de presă.

Joi, într-o conferință de presă, Marius Bodea a declarat că Mihai Chirica negociază cu Liviu Dragnea pentru a reveni în PSD. Puteți citi articolul aici: https://www.stirideiasi.ro/video-bodea-chirica-negociaza-cu-liviu-dragnea-sa-revina-psd-primarul-iasiului-reactioneaza-e-un-dobitoc

Adauga comentariu