Bun venit la UAIC

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași le pregătește bobocilor un „curs intensiv la început de studenție”. Până pe 2 octombrie 2018, va avea loc „Bun venit la UAIC”, un eveniment dedicat studenților din anul I, menit să îi ajute să se integreze cât mai rapid și mai ușor în viața universitară.

Bobocii Universității „Alexandru Ioan Cuza” vor fi întâmpinați de colegi mai mari, asociații studențești, angajați ai Universității și reprezentanți ai instituțiilor de cultură și angajatorilor din Iași.

În ultima zi de vacanță și primele două zile de studenție, bobocii vor găsi în fața Universității puncte de informare, de unde vor putea ridica gratuit kitul de orientare în studenție. Acesta constă într-un ghid al studentului sub formă de agendă săptămânală personalizată, o mapă ce conține harta campusului, pliante de la serviciile universității și alte instituții din Iași. În plus, vor fi organizate pentru studenți tururi ale orașului, precum și vizite ghidate la Muzeul Universității și Biblioteca Centrală Universitară.

Candidații proaspăt admiși la UAIC se pot înscrie pe site-ul bunvenit.uaic.ro pentru a beneficia de o întâlnire cu un „mentor” – un coleg mai mare de la aceeași facultate, care le va povesti mai multe despre profesori, cursuri, seminarii sau cum pot să își petreacă timpul liber.

În fiecare an, Universitatea organizează în Copou și un concert dedicat bobocilor. În curând, studenții vor putea afla cine va cânta pentru ei la începutul anului universitar – detalii pe bunvenit.uaic.ro.

 

Adauga comentariu