Care sunt cele mai TARI saloane de tatuaje din Iași?

În zilele noastre, tatuajul este un „accesoriu” foarte la modă, așa că tot mai mulți tineri sunt tentați să-și coloreze trupurile. Și pentru că orice persoană pasionată de arta pe piele își dorește să dea peste artistul potrivit, care să-i poată crea acel desen megawow, m-am gândit că nu ar fi o idee rea să fac o recapitulare a saloanelor profesionale din Iași.

În plus, călcarea pragului unui salon de tatuaj în detrimentul camerei de cămin/apartament a tipului cutare, care realizează și el tatuaje, îți oferă certitudinea unui proces de tatuare igienic. Drept urmare, dacă te numeri printre doritorii de tatuaje din Iași, iată ce opțiuni ai:

Q-Bo Ink Tattoo Parlor este situat pe strada Florea, nr. 16, și se înscrie în categoria saloanelor de tatuaje foarte apreciate de clienți, lucru care poate fi dedus lesne din sutele de review-uri pozitive primite pe pagina personală de Facebook și Google.

Cand am vrut să îmi primul tatuaj nu am știut unde să mă duc, așa că am nimerit la acest salon. Cea mai buna alegere. Foarte eleganta locația, oameni profesioniști, prietenoși si cel mai important pasionați. Te ajuta că să îți alegi tatuajul și îl transformă într-o operă de artă. Recomand cu mare plăcere, nu veți regreta nimic, se merită orice bănuț și durere. (Cosmin Giantic)

Un salon profesionist, curat, steril, in care ti se explica tot ce se petrece si orice trebuie, inspirand incredere si o energie pozitiva. Bonus, muzica e buna. Oamenii sunt foarte faini, in special Ana Maria, care a fost foarte sociabila, draguta si a facut ca experienta sa fie una foarte placuta. Multumesc! (Mihaela Mursă)

Daca vrei un suflet, ba nu, 2, ba nu,3 chiar, in jurul tau, vii aici si-ti primesti si tatuajul. La Q-Bo Ink se tatueaza, se povesteste, se rade si tatuatorul se deschide in fata ta. :) Nu e o relatie tatuator-client. E o relatie de prietenie, si sinceritate. (Elva Advaya)

Prețul desenului depinde de complexitatea sa, astfel că pentru un tatuaj black and grey , costul este de 3,5 lei/cmp, în timp ce pentru unul color vei fi taxat cu 4 lei/cmp. În cazul tatuajelor mari, însă, prețul se discută la ora de lucru (aprox 130 lei/ora).

Pe lângă tatuaje, salonul oferă și servicii de piercing (nas, ureche, buric, sprânceană, limbă și intim).

Yesterday I went to perform an earring on my ear. The treatment was excellent and the guy who did the pircing reassured me and made me feel very comfortable. I'm really happy with the result. The place is very hygienic. I recommend it! (Dana González Sanz)

Un alt salon autorizat de tatuaje este și Castor INK, situat pe strada Vișan, nr. 2 – B1. Locul este descris de către clienți ca fiind unul foarte curat, plin de oameni prietenoși, profi și foarte talentați, dispuși să facă absolut orice le stă în puteri pentru ca persoana care le trece pragul să plece acasă cu un tatuaj care să aibă aspectul dorit.

I've travel from Norway here since they were recommended by a good friend. The trip was worth it, nice atmosphere, very professional, allways making sure that the clients wishes are satisfied.Very good job!! I will not hesitate to recommend this place.I was invited by the owner to try some delicious home made wine and snaps..Deliciuos. Thanks for everything I will be coming back here for my next work.This is how they do it in Romania !! (Jossy Apellido)

Pot doar sa spun ca opera de arta a Samirei de pe mana mea arata anii de studiu si multa munca. Voi purta talentul ei toata viata si asta ma face sa fiu mandra ca am ales-o ! Voi continua "tabloul" inceput de ea in acelasi salon cu oameni profi, cu acelasi om frumos plin de talent ! Multumesc frumos Samira <3! Esti minunata ! Ne vedem in Noiembrie  <3.(Ana Maria Beji)

I came from Switzerland to Romania just to have a tattoo by Castor and he did the job in a perfect way; best tattooist I've ever seen, and he even invited me to see his folk metal music band in their studio ! I will probably come back next year with some friends ;) (Guillaume Bd)

Așa cum e firesc, prețul tatuajelor variază în funcție de complexitatea acestora, aspectul financiar discutându-se direct cu clientul. Cu toate astea, artiștii de la Castor INK promit persoanelor interesate prețuri accesibile.

Salonul Luka’s tattoo are două sedii: pe bulevardul Chimiei, nr. 35, bloc F2-1 și pe șoseaua Nicolina, nr.83, bloc 986, et.3, ap.9. Conform spuselor echipei, aici artiștii oferă servicii de tatuaj și piercing, respectând cele mai înalte standarde de calitate și profesionalism. Și ghiciți ce? Clienții care au apelat la serviciile acestui studio sunt de aceeași părere.

Super om. Super artist. Lucrează foarte frumos. Face totul din pasiune. Recomand cu încredere :) (Andrei Tudori)

Super calitate, curatenie, igiena! Multumesc Luka!!! (Domnul Laurentiu)

Luka was perfect! Very nice, warm and made me feel like home. I recommend his eyes closed his quality work. Thank you very much. #perfectplane (Lora Andréea Dgi)

Totuși, dacă încă mai cauți informații legate de preț, sfatul meu este să nu te obosești prea tare. Nu de alta, dar pe pagina de Facebook a salonului și pe site-ul dedicat acestuia nu sunt afișate asemenea detalii. Poți oricând, însă, să suni la numărul de telefon afișat sau să le trimiți un mesaj pentru a discuta acest aspect.

Tot în Iași vei găsi și studioul de tatuaje Chicano Tattoo. Amplasat pe strada Teodor Râșcanu și relativ nou, acesta este mai puțin cunoscut și apreciat în mediul online, lucru care însă nu i-a demotivat pe artiștii de aici să continue să combine arta cu tușul. Prețul minim pentru un tatuaj este de 100 de lei.

Penumbre tattoo sau Penumbre Atelier este un salon de tatuaje localizat pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 54. Se ocupă exclusiv cu realizarea de tatuaje și-și rezervă dreptul de a-și selecta clientela. Nu este la fel de vizibil în mediul online ca Q-Bo Ink Tatto Parlor, Castor INK sau Luka’s tattoo, studiouri care se bucură de review-uri consistente pe Facebook și Google, însă au peste 3.000 de fani pe pagina personală de Facebook. Pentru programări și alte informații (ex. preț) puteți trimite un mesaj la adresa de e-mail publicată pe aceeași platformă de socializare, la secțiunea „Contact Details” (Detalii Contact).

Oby tattoo este un alt loc destinat tatuajului, iar salonul poate fi găsit pe Strada Spancioc, nr.3. Deși în mediul online studioul nu se prea bucură de review-uri, nici pozitive, nici negative, salonul nu pare să ducă lipsă de clienți. În acest sens, pozele postate pe pagina de Facebook dedicată salonului și cele câteva mii de like-uri strânse (puțin peste 2.000) vorbesc de la sine. Prețul lucrării variază în funcție de model și mărimea sa, lucru care se discută direct cu persoana interesată.

Tatuaje cu detalii impecabile realizate într-un mediu steril, cu ajutorul aparaturii profesionale (tușuri organice testate dermatologic, ace sterilizate șamd), promit să ofere ieșenilor și cei de la Xperience Tattoo. Mic sau mare, color sau alb-negru, artiștii caută să se asigure că execuția tatuajelor va fi întotdeauna satisfăcătoare, cu toate că sunt conștienți că nu vor putea mulțumi niciodată pe toată lumea. Pe băieții din echipă îi poți găsi pe strada Anastasie Panu, aproape de pasajul Sfânta Vineri și Hala Centrală.

Best tattoo place in my opinion. Stefan, jos palaria, 3 tatuaje la el. To be continued... (Andronache Mihai)

Personal foarte priceput ,o atmosfera super si un raport pret-calitate destul de bun! Recomand cu incredere!! (Stan Bogdan)

Un salon exceptional, o admosfera placuta. Ii multumesc lui David pentru rabdare, calm, profesionalism si intelegere mai ales ca era sa lesin. Rezultatul e unul minunat. Multumesc! (Mihaela Baciu)

În ceea ce privește prețurile, acestea sunt afișate pe site-ul salonului, suma minimă pentru un tatuaj fiind de 150 de lei. Iar în cazul în care te hotărăști să ieși din tipare și să-ți faci un tatuaj, află că tot pe site îți poți face și programare, însă rezervarea va fi valabilă doar după achitarea unui avans de minim 50 de lei și după primirea unui e-mail de confirmare a rezervării.

Adauga comentariu