CFR Călători lansează trenuri pentru Electric Castle. Întrebarea este: dacă se pleacă pentru Electric Castle, se ajunge măcar la Untold?

CFR Călători ne anunţă că lansează trenuri pentru Electric Castle cu doar 4,4 lei de la Cluj Napoca la Bonţida, precizând şi care sunt preţurile pentru biletele de tren cu plecare din Bucureşti.

Astfel, un bilet de tren pentru un adult de la Bucureşti Nord la Bonţida cu schimbare în Cluj Napoca la tren InterRegio + Regio Expres, clasa a 2-a este 90,05 lei. Pe distanţa Cluj Napoca – Bonţida, un bilet pentru un adult la clasa a 2-a este de 4,40 lei la tren Regio şi de 9,20 la tren Interregio. Înainte de plecare verifică şi facilităţile oferite, de exemplu elevii beneficiază de gratuitate, iar studenţii de 50% reducere la călătoria în vagoanele clasa a 2-a.

(detalii despre aceste trenuri aveţi AICI)

Prin urmare, nu mai departe decât săptămâna trecută, cei de la CFR Călători nu erau capabili să respecte nici un orar – să ne amintim că au ţinut în câmp 14 ceasuri nişte copiii la întoarcerea din vacanţa de la Marea Neagră, că abia ce au anunţat că şi media orară de 44,5 kilometri pe oră o vor reduce cu 20 de kilometri, iar acum se hărnicesc să facă “tren cursă de persoane” către un festival.

Păi, să vorbească ăştia, de la CFR Călători, cu cei de la EC să-şi armonizeze concertele după Mersul Trenurilor.

Adauga comentariu