Cine să-i mai înțeleagă? PSD Iași vrea ședință ordinară. Chirica nu o convoacă

După ce la ultima ședință de consiliu local nu și-au făcut apariția, social democrații din Iași îi cer acum primarului Mihai Chirica să convoace o nouă ședință cât mai repede, în care să se regăsească proiecte de hotărâre importante.

Mai mult, PSD Iași nu crede că primarul chiar a vorbit serios când a vorbit despre alegeri anticipate.

”Nu credem că domnul primar Chirica a vorbit serios despre dizolvarea Consiliului Local, ci, așa cum s-a mai întâmplat de nenumărate ori până acum,  am consemnat o nouă perdea de fum aruncată în fața ieșenilor pentru a masca incompetența celor 3 ani de administrare dezastruoasă a Iașului. Procedura de organizare a unor alegeri anticipate este anevoioasă și îndelungată ca timp, în contextul în care Legea 215 a administrației publice locale (art. 55) a fost modificată și conține acum mai mulți pași de urmat pentru dizolvarea Consiliului Local. Să nu mai vorbim apoi de costurile care vor fi suportate din bugetul local, din banii comunității”, a precizat conducerea PSD Iași.

Mai mult, Maricel Popa, președintele PSD Iași, susține că primarul Chirica ar fi ”dezbrăcat de putere”.

“Cu ce au greșit ieșenii, domnule primar? Nu e corect să îi puneți în situația de a mai veni încă o dată la urne doar pentru că dumneavoastră ați devenit indezirabil. Și încă un lucru. Ce veți rezolva? Indiferent de rezultatul unor alegeri anticipate, veți rămâne tot în opoziție. Prin modul dumneavoastră de a vă comporta, discreționar și lipsit de strategie, ați rămas singur și izolat. Sunteți la conducere, dar dezbrăcat de putere!” a afirmat Maricel Popa, președintele PSD Iași.

 

Adauga comentariu