Contre între Vasile Cîtea și Maricel Popa după CEx: se acuză de duplicitate și intoxicări

Sunt de acord amândoi, la nivelul declarațiilor publice, că liderul social democraților, Liviu Dragnea, trebuie să își continue mandatul în fruntea partidului. Însă se acuză unul pe celălalt de duplicitate și intoxicări.

Este vorba despre deputatul Vasile Cîtea și șeful PSD Iași, Maricel Popa.

”Trebuie avut în vedere care a fost poziția domnului președinte Maricel Popa, pentru că din câte știu eu mai anterior semnase o scrisoare de susținere pentru contestatari, iar mai apoi s-a întocmit o altă decizie prin care îl susține mai departe pe domnul Dragnea”, a declarat, pentru Radio Hit, Vasile Cîtea.

În replică, Maricel Popa acuză faptul că deputatul se crede în campanie electorală.

”Despre colegul meu, Vasile Cîtea, nu vreau să comentez prea multe lucruri. Înțeleg că a intrat în febra alegerilor interne, dar îl rog să nu transmită public lucruri neadevărate, așa cum a încercat înaintea acestui Comitet Executiv Național. Domnia sa a fost sportiv de performanță și ar trebui să știe că orice competiție se câștigă prin muncă și realizări, nu prin intoxicări, care nu fac decât să scadă nivelul unei dezbateri politice interne, pe care o dorim cât mai aplicată pe proiecte”, a precizat Maricel Popa.

Adauga comentariu