De la Iași, în top pe scena Talent America. MARA: „Mereu m-am lăudat că sunt româncă”

Talent, ambiție și frumusețe. Este vorba despre tânăra noastră ieșeancă, Mara Paparău. Frumoasa artistă de doar 17 ani a impresionat cunoscutul juriu de la Talent America grație aptitudinilor vocale, care nu au trecut neobservate nici în România. Luna trecută, Mara a traversat oceanul și a participat la competiția ce a avut loc în Manhattan, New York. Nu s-a întors la Iași doar cu amintiri frumoase și cu o experiență demnă de povestit, ci... cu DOUĂ premii I.

 

Visul american adus la Iași

 

După o audiție online la care a obținut punctajul maxim, Mara a fost invitată la finalele din State. Vorbim despre cel mai longeviv concurs din America, având o vechime de 45 de ani. Totul s-a desfășurat pe parcursul a trei zile. Timp în care, personajele pe care le vedem în fiecare zi la show-urile americane, i-au fost profesori, dar și jurați. Frumoasa ieșeancă spune că nu a fost ușor și că a necesitat multă pregătire, dar timpul și-a pus amprenta asupra ei cum a știut mai bine: un portativ tot mai ascendent, cu rezultate pe măsură.

 

În urma concursului, am câștigat două premii 1, categoriile Pop (cu melodia Skyfall - Adele) și R&B/Jazz (cu “I put a spell on you” - Annie Lennox). Eu mă pregătesc de la o vârstă fragedă pe partea artistică, dar în particular pentru acest concurs am avut câteva luni de repetiții. Juriul a fost format din oameni cu experiență, activi în industria muzicală din America, majoritatea din New York, Los Angeles și Atlanta (locurile cu cele mai puternice case de discuri)”, a declarat, pentru Știri de Iași, Mara Paparău. 

 

​ 

 

Mara ne-a mai povestit că atmosfera de la show-ul american nu este doar pe micile ecrane, ci și în culise.

 

Oamenii au fost extrem de deschiși, prietenoși, relaxați și încurajatori. Toți credeau în talentul și potențialul tău, iar cârcotașii lipseau cu desăvârșire. În ciuda faptului că eram singură acolo, și nu alături de o echipă (cum vin trupele de dans, de exemplu) și nici nu mai erau alți participanți români, am avut o întreagă galerie care mă aplauda și mă susținea de fiecare dată când eram pe scenă. Țin să menționez și că nu cunoșteam personal toți acei oameni. Astfel mi-am făcut mulți prieteni și din Africa de Sud, delegația lor având peste 60 de persoane”.

 

Alături de profesorii lui Britney Spears și a Arianei Grande

 

Am participat la un workshop cu unul dintre profesorii de canto care au lucrat cu Britney Spears, Ariana Grande și fratele ei. A fost una dintre cele mai fascinante experiențe ale mele ca artist și mă bucur că am adus locul 1 la Iași! Mereu m-am lăudat că sunt româncă și m-am bucurat că am putut reprezenta țara noastră cu succes”.

 

Experiența americană nu se încheie pentru Mara Paparău aici. Producătorii unor emisiuni TV ca The Four, America's Got Talent, i-au lansat tinerei artiste invitația de a participa în cadrul show-urilor. Ieșeanca va colabora în continuare cu casele de discuri din America, dar și pe partea de modeling.

 

Adauga comentariu