Esti virgin*? E pentru prima data cand...? (Nu e despre sex. E despre un GHID facut SPECIAL pentru tine inainte de a face primul pas spre antreprenoriat! )

* Daca esti slab din fire in fata cuvintelor tari, nu citi acest articol.

 

Dragos Alexa este expert în marketing și strategie de business cu focus pe transformarea și evoluția digitală a firmelor, cu ani de experienta in analiză comportamentală a consumatorului prin intermediul inteligenței artificiale și „vânător” de șiretlicuri de creștere a afacerilor.

Din aceasta postura, vazand cat de intoxicata este piata romaneasca de mari vanzatori de "cursuri" despre antreprenoriat sau dezvoltare personala, adica oameni care nu au avut o firma in viata lor sau, daca au avut, nu au depasit cifra de afaceri a unei tarabe din piata, s-a gandit sa ofere "virginilor" in afaceri, celor care se gandesc sa devina antrepenori, un ghid mai "altfel" si care sa raspunda la cele mai abrupte si infricosatoare temeri ale lor.

Practic, in 13 episoade video, echivalentul a circa 150 de minute de continut, Dragos Alexa iti explica pas cu pas cum sa nu fii prost inainte de a incepe o afacere, la ce trebuie sa te gandesti cu adevarat inainte de a purcede la amplul proces de dezvirginare antreprenoriala.

"A fi Antreprenor e o decizie și nu o slujbă", spune Dragos Alexa care, pe siteul sau, le propune "virginilor" 14 teme:

Cum ar trebui să privești antreprenoriatul? 

Două idei prin care să îți faci rost de bani fără să te împrumuți de la părinți sau de la bancă 

Cele mai des întâlnite situații care duc la eșec antreprenorial 

Universul îți dă, dar nu vinde pentru tine 

Defectele cu care vei reuși: obrăznicia și insistența 

Devino un bun strategist

Marketingul bazat pe istețime și de ce trebuie să ai o poveste

Cashflow-ul… de apă

Cum stabilești prețul tău corect

Brandingul – cea mai bună armă în “războiul” afacerilor

Canalele de distribuție – regula scaunului cu trei picioare

Angajații – colegii și nu sclavii tăi

Partenerii tăi și scopul afacerii tale

De final

 

E gratis? Nu. AR COSTA 300 de dolari sa vezi toate episoadele, insa le poti cumpara cu o reducere de 90 la suta, adica 30 de dolari, DACA faci un lucru simplu: te abonezi la newsletterul lui. Detalii gasesti AICI.

 

Adauga comentariu