(FOTO) Grupare specializată în trafic de droguri de mare risc, destructurată de polițiști

Doi dintre membrii unei grupări bănuite că ar fi specializată în traficul de droguri de mare risc au fost arestați preventiv, în urma a șapte percheziții efectuate de polițiști.

”Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Iaşi, cu sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, sub coordonarea D.I.I.C.O.T., au descins la locuințele membrilor unei grupări infracţionale, care ar fi comercializat droguri de mare risc, aduse din Olanda sau Germania. Doi dintre membri au fost arestați preventiv.

La data de 25 iunie a.c., polițiștii de combatere a criminalității organizate din Iași, sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Iași, au efectuat 7 percheziții domiciliare, la adresele folosite de membrii unei grupări infracţionale, specializate în trafic de droguri de mare risc.

Din cercetări a rezultat faptul că aceștia ar fi introdus în țară droguri de mare risc, din Olanda sau Germania, pe care le-ar fi comercializate în cluburi sau la domiciliu, în funcție de comenzile primite.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate peste 500 de pastile ecstasy, aproximativ 50 de grame de cocaină și 30 de grame de cannabis”, precizează oficialii IPJ Iași.

Șapte persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Iași, pentru audieri. Două dintre acestea au fost reținute. Ulterior, Tribunalul Iași a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Adauga comentariu