(FOTO și VIDEO) Microbuz BLINDAT cu țigări de contrabandă, descoperit de polițiștii de frontieră

Un microbuz blindat cu țigări de contrabandă a fost descoperit de polițiștii de frontieră de la Silișcani. Polițiștii au hotărât să percheziționeze mai atent microbuzul, după ce șoferul acestuia a început să fie foarte agitat.

”Pe raza localității de frontieră Silişcani, județul Botoşani, a fost oprită pentru control o autoutilitară marca VW, înmatriculată în România, condusă de cetăţeanul român Lucian T., în vârstă de 54 de ani, domiciliat pe raza judeţului Botoşani. Având în vedere faptul că în momentul în care a fost oprit de poliţiştii de frontieră, bărbatul a început să aibă un comportament nefiresc, cu semne vizibile de agitaţie, lucrătorii noştri au condus autoutilitara la sediul STPF Botoşani pentru verificări. În urma controlului, în pereţii şi plafonul maşinii au fost descoperite disimulate 548.180 ţigarete marca Plugaru şi Ritm, de provenienţă R. Moldova. La cercetări, bărbatul a declarat că a preluat autoutilitara din Ştefăneşti, de la un cetăţean moldovean, care i-a promis suma de 500 de euro pentru a transporta maşina în municipiul Botoşani”, a declarat Denis Lazăr, purtătorul de cuvânt al ITPF Iași.

Poliţiştii de frontieră au indisponibilizat autoturismul folosit la activitatea infracţională precum şi ţigaretele descoperite, cu o valoare estimată de peste 341.000 lei.

Adauga comentariu