(GALERIE FOTO) Chirica e generos: oferă 100 de sticle de apă din banii lui Centrului de Transfuzii

Problemele Iașiului sunt multe, scandalurile se țin lanț, ieșenii sunt din ce în ce mai nemulțumiți. În tot acest timp, primarul Mihai Chirica ne oferă artificii menite să-i îmbunătățească imaginea din ce în ce mai șifonată. Ieri ne-a informat ce suflet nobil are, și cum a ales, din rațiuni pur umanitare, să doneze sânge.

Desigur, cu fotograful profesionist lângă el, fiindcă nu se poate să faci un act caritabil fără să știe tot orașul și fără să te lauzi pe pagina oficială de Facebook a Primăriei Iași.

Mai mult, a dat și comunicat de presă. A anunțat cât de generos este el: va cumpăra, lunar, din banii lui, câte 100 de sticle de apă pentru Centrul de Transfuzii.

Iată comunicatul Primăriei Iași:

”Primarul Mihai Chirica a fost astăzi dimineață la Centrul de Transfuzii Sanguine și a donat sânge.

„Nu am făcut-o din motive politice sau de imagine, ci exclusiv din rațiuni umanitare. Spitalele din Iași au nevoie de sânge! Pacienții aflați în stare gravă au nevoie de sânge! Și, din păcate, de ani de zile, rezervele de sânge sunt tot mai mici. Deseori, viața unui om bolnav stă în doar câteva picături de sânge. De aceea, mi-aș dori din suflet ca din ce în ce mai mulți ieșeni să facă același lucru!

De asemenea, rog parohiile din Iași să se implice la rândul lor mai mult în astfel de acțiuni umanitare. Nu cred că există un creștin adevărat care să refuze să salveze viața unui om aflat în suferință, donând sânge.

Și tot azi am decis ca în fiecare lună să ofer, din indemnizația mea, câte 100 de sticle de apă Centrului de Transfuzii”, a declarat edilul”.

Concluzia e simplă: sfântă ipocrizie, numele tău e Mihai Chirica!

Adauga comentariu