Iașiul va fi capitala karate-ului tradițional: 35 de cluburi și 200 de sportivi

La finalul acestei săptămâni, sâmbătă și duminică, Sala Sporturilor din comuna Tomești va găzdui finala Campionatului Național de Karate-do Tradițional, aflat la cea dea 27-a ediție.

Evenimentul este organizat de CS Dojo Zanshin Romești, condus de Ștefan Timofte jr., în parteneriat cu Federația Română de Karate Tradițional și Primăria comunei Tomești. 

Vor participa un număr de 35 cluburi din țara și aproximativ  200 de sportivi. Startul competiției va fi sâmbătă, 29 septembrie,  ora 9:00, începând cu probe tehnice, urmând ca de la ora 16:00 probele de kumite să se desfășoare într-un cadru special si spectaculos. Ziua de duminică va debuta de la ora 9:00 cu intonarea imnului național, prezentarea cluburilor si cuvântul invitaților.

În perioada 19-21 octombrie 2018, clubul sportiv Olympic Iași, condus de Petronel Luca, va organiza finala Campionatului Național de Karate Tradițional, ediția 27, pentru copii, eveniment ce se va desfașura la Sala Sporturilor din Iași. Sunt așteptate un număr de 35cluburi din țară si aproximativ 400 copii.

Cluburile sportive ieșene de Karate-Do Tradițional, ENPI Iași, Olympic Iași, Risei Iași si Dojo Master Iași au participat, în perioada 13-16 septembrie 2018, la Campionatul European desfășurat la Belgrad – Serbia, unde au obținut rezultate importante pentru Iași. Sportivii ieșeni au adunat 4 medalii de aur, 10 medalii de argint si 5 medalii de bronz prin Dragos Bălăiasa, Octavian Postolache, Aurel Ciubotariu, Bianca Balaur, Cristian Bistriceanu, Alexandru Luca, Bogdan Mihăilescu, Ioan Posteucă si Răzvan Popa.

 

Adauga comentariu