INCREDIBIL! Organizatorii de la Untold şi Electric Castle cer Guvernului să le ANULEZE festivalurile. Festivalierii vor fi ţepuiţi de bani când organizatorii vor invoca "forţa majoră" pe care chiar ei o cer!

Organizatorii UNTOLD şi Electric Castle cer Guvernului să le anuleze spectacolele. Festivalierii vor fi ţepuiţi de bani când organizatorii vor invoca "forţa majoră" pe care chiar ei o cer. Incredibil este şi cum ministrul Culturii se conformează acestei cereri şi declară senin: „Ne vom adresa Parlamentului pentru a da o lege în acest sens”.

Practic Guvernul PNL devine COMPLICE la ţepuirea celor care au ascultat poveştile celor de la UNTOLD şi Electric Castle că li se vor returna banii şi alte bla-bla-uri cu vouchere şi supra-vouchere.

Organizatorii de mari festivaluri ne-au solicitat insistent să emitem noi un act normativ prin care să anunţăm că nu mai sunt permise organizarea de evenimente cu participare de peste 1000 de persoane cel puţin până la 1 septembrie, pentru că asta i-ar ajuta pe ei în rezilierea contractelor şi în alte procese", a afirmat ministrul Culturii Bogdan Gheorghiu, pentru MEDIAFAX.

Ministrul Culturii spune că vor adresa o cerere către Parlament pentru a emite o lege care să anulezxe festivalurile.

Nu că noi le-am interzice, ei ne-au cerut să emitem un act normativ, dar Guvernul nu poate emite acte decât pe durata stării de alertă aşa că ne vom adresa Parlamentului cu o propunere de lege in acest sens", a mai precizat Gheorghiu.

Bogdan Gheorghiu spune că biletele deja cumpărate vor putea fi transformate în vouchere sau pot fi folosite pentru următorul festival.

„Acele bilete îşi păstrează valabilitatea până la următorul spectacol. Dacă respectivul nu doreşte să meargă la următorul spectacol se analizeaza posibiltiatea transformării biletelor în vouchere cu care să se poată participa la un alt eveniment cultural", a mai spus ministrul.

Astăzi a avut loc o întâlnire cu reprezentanţii artelor teatrale la Palatul Victoria. În urma discuţiilor Guvernul ar putea permite organizarea unor spectacole în aer liber, cel mai probabil în luna iunie.

PS: Ţepari până la capăt! Dacă şi după ce ei cer să le anuleze guvernarea festivalurile, explicit pentru a-i ajuta "la procese" şi alte alea când vor invoca "forţa majoră" ca să se urineze pe festivalieri, cineva îi mai creditează cu bună credinţă, o va face din străfundurile prostiei!

iată, tov. Boc, că s-a dovedit că l-ai ţinut pe Buta în braţe pentru servicii numai de voi ştiute şi că "afacerea" UNTOLD a pornit ca o escrocherie pe bani publici, va sfârşi ca o escrocherie - un balon de săpun, aşa, ca tine.

Adauga comentariu