NCN este de azi o televiziune completa: postul a intrat si pe RDS, fiind astfel prezent in toate retelele de cablu din Romania

NCN a inceput "de jos", ca un canal de televiziune local, acum 24 de ani, trecand peste multe momente delicate precum inchiderea emisiei timp de 5 ani, garnituri diverse de patroni si un jurnalism oarecare. Stabilitatea si ascensiunea au venit in 2016 cand jurnalistul Liviu Alexa, 39 de ani, a preluat brandul si i-a dat o noua viata, ba chiar una stralucita, transformandu-l in post national de stiri.

NCN a crescut in pasi cumpatati si a ajuns astazi sa fie o mica bijuterie media, cu toate obstacolele care i s-au aratat in dezvoltare. Unul dintre ele a fost atitudinea proasta a unor cablisti precum RDS care au refuzat sa introduca postul in grila pana in momentul in care NCN le-a fortat mana legal intrand in must carry, lista cu posturile TV obligatorii la difuzare. Minunea s-a intamplat azi la ora 12 cand NCN a intrat oficial in reteaua RDS (multumim tehnicienilor de acolo, au fost impecabili).

Azi, NCN este prezent pe toate retelele importante de distributie: UPC, Telekom, RDS, Orange, INES, Next Gen, si este prezent in 7,4 MILIOANE de case, toti romanii avand de azi acces la acest post nou de stiri.

Cu Realitatea TV in faliment si Digi24 in picaj, NCN are si putin noroc, caci se poate impune mai lesne in peisajul romanesc. Acum ca e o televiziune completa, nu handicapata de interesele si umorile unora.

 

 

Liviu Alexa este jurnalistul si investitorul care a crezut pana la capat in ideea sa:

 

"De abia de azi inainte, NCN este o televiziune completa. La acest moment, probabil ca as putea sa o vand cu minim 5 milioane de euro. Insa nu am de gand sa mai vand vreodata ceea ce am creat din pasiune. Presa este dragostea mea si asa o sa ramana de-acum inainte. Multumesc tuturor celor care au crezut in mine, adica sotiei mele si colegilor mei din Presa Buna, prietenilor care m-au ajutat, companiilor care ne-au sustinut cu publicitate. NCN este noua stea mass-media a Romaniei", spune Liviu Alexa, jurnalist cu 20 de ani de experienta in presa si 12 ani de experienta in investitii in presa.

 

Priviti NCN! NCN are o grila foarte solida din punct de vedere editorial, cu stiri din ora in ora, stiri consistente si obiective, cu stiri din intreaga Romanie, cu emisiuni scurte si inedite pe care le puteti vedea mai jos: de la pastila de psihologie, pana la rubrici de opinie, de la stiri internationale atent selectate pana la informatii din agricultura, parenting, business, medicina. 

Si NCN va creste. Este deja parte dintr-un grup puternic - Presa Buna - cel mai puternic grup media de presa locala. In familia Presa Buna exista (deocamdata) 15 ziare locale cu echipe de jurnalisti curajosi si creativi care deja fac impreuna un trafic de circa 130 000 de cititori unici pe zi, asigurand pentru NCN continut video si stiri originale. Stiri pe care nu le vezi si la alte televiziuni.

In timp ce altii inchid retele, noi construim cea mai mare retea de presa locala si ii punem in frunte o televiziune de stiri care, nu peste mult timp, va fi una de care toti romanii vor tine cont. Fiindca NCN inseamna stiri libere pentru romani liberi.

Iata ce puteti vedea la NCN zi de zi. Producem ZILNIC circa 40 de rubrici interesante.

 

Asa arata o stire la NCN: informatii curate, grafica moderna.

 

Ancheta saptamanii:

 

 

MENTAL - rubrica de sfaturi psihologice

 

 

ATRIBUIRI - singura rubrica cu acest specific din Romania. Urmarim banul public si toate licitatiile

 

 

CATALOG PARLAMENTAR: ii scoatem la tabla pe alesii tarii si ii analizam obiectiv, apoi le dam note:

 

 

AGROFACTOR: toate noutatile din agricultura.

 

ALBA NEAGRA: Razvan Dragos va arata unde sta ascuns adevarul de sub nasul vostru

 

 

Astazi noi sarbatorim: ca sa nu uitam cine suntem ca popor

 

 

Top 10 stiri: ti-am facut un platouas cu cele mai importante stiri ale momentului

 

 

SCURTA LUI LUNGU: Victor Lungu o are scurta (rubrica), dar jucausa

 

 

STIRILE LUMII: tot ce e mai important de stiut ca se intampla in lumea mare

 

 

SHHHT! - un "No Comment" pe stilul Euronews, dar din Romanica

 

 

FOCUS NCN: Chestii faine, reportaje, situatii inedite. De exemplu, despre Tasuleasa Social

 

 

MONEY NEWS: Toate stirile despre bistari, piutle, gologani si marafeti. 

 

 

LA NAIBA! - Oleg Ghilas se preocupa de cele mai importante probleme ale Romaniei: tatele lui Brigitte Sfat si salamul lui Pastrama.

 

MAMA TV: rubrica de mamologie, mamicism, parenting si alte chestii pentru mame

 

DESTEAPTA-TE, ROMANE: ... ca dormi de 30 de ani in papucii istoriei.

 

 

DR. NCN: rubrica de sfaturi medicale

 

 

INSTRAINATII: rubrica dedicata diasporei

 

 

CE MAI CREDE LUMEA: mai radem, mai glumim, ca oameni estem!

 

TRUSA CASEI: despre ace, brice si carice sau, mai modern, haum dizain

 

 

CINE ESTI TU...?

 

 

DECLARATIA ZILEI

 

 

GAFA ZILEI: radem de prostii zilei

 

 

PLICI! Te pliciuim cu caricaturile celui mai bun din Romania.

 

 

FENOMENAL: o rubrica cu cele mai ciudate/exotice/misto stiri din lume

 

 

STYLE.ro - Ba, Geta-i sor'mea! Si este model, rubrica de cocosanel!

 

PE SLEAU: Liviu Alexa le spune pe sleau. Ca e diliu.

Adauga comentariu