Reptilienii, șerpilienii și klingonienii vin să ne cotropească! Ne spune Cîtea, pe mii de euro, lună de lună

Reptilieni, șerpilieni, klingonieni și alte asemenea lighioane de prin filmele SF și cărțile de teoria conspirației, pregătite să ne cotropească, să ne bea sângele, să ne ocupe trupurile firave, doar pentru a pune stăpânire pe întregul Pământ, iar de acolo urmează cucerirea galaxiei. Desigur, în lupta cu reptilienii, șerpilienii și klingonienii buni, că și-n Univers e la fel ca la noi, cu bine și rău, balaurul și Gheorghe, prințul și zmeul, românii și pesedeul.

Apoi mai aflăm cum legumele au, toate, forma organelor noastre și trebuie să le mâncăm în funcție de ce parte a corpului ne dorim să îngrijim. Dar, mai ales, putem afla cum cea mai mare bogăție se află la Roșia Montană, zona pentru care se bat marile puteri ale lumii, după ce CIA, FBI, MOSSAD și SRI l-au evaporat pe extraterestrul de 10 metri, găsit mort, întins pe o placă de 10 tone din cel mai pur aur, placă pe care erau inscripționate tot felul de mesaje dedicate omenirii.

Desigur, în camera hologramelor de sub Roșia Montană l-au găsit, înțesată cu cea mai șmecheră tehnologie din ultimii 27.000 de ani, cameră ce face legătura cu tunelul din Bucegi, ăla de sub piramidele egiptene, unul de prin Irak și cu Agartha, lumea subterană în care s-au retras spiritele superioare, sătule de atâta răutate pe Pământ.

Unde găsiți toate astea? Pe profilul de Facebook al deputatului PSD de Iași, Vasile Cîtea, care, când nu distribuie postările despre cum o face Daddy praf pe Kovesi ori realizările lui Maricel, șeful lui de la județ, ne arată cum e lumea, de fapt. Aia adevărată, nu asta de Matrix, în care nu se înțelege om cu jandarm în Piața Universității. Așa, pe niște mii de euro, plătiți de statul român lună de lună; de proști ce suntem, desigur.

 

 

 

 

Adauga comentariu