Silviu Macovei, deputat PSD: ”Cu siguranță ar trebui să existe o remaniere”

Deputatul PSD Silviu Macovei este de părere că anumiți miniștri din actuala guvernare, care nu înregistrează performanțe, ar trebui să plece, fără să dea însă vreun nume concret. Totodată, deputatul a vorbit, pentru Știri de Iași, și dacă Liviu Dragnea, liderul partidului, ar trebui să facă un pas în spate, precum și despre soarta Gabrielei Firea, primarul Capitalei, care a atacat în mai multe rânduri conducerea PSD.

Știri de Iași: Credeți că există miniștri din Guvernul Dăncilă care ar trebuie să fie remaniați?

Silviu Macovei: Din punctul meu de vedere, cu siguranță ar trebui să existe o remaniere. Nu voi veni cu niciun nume, dar la o analiză corectă, până la urmă, cei care nu au performanță, ar trebui să plece.

Știri de Iași: Din punctul dumneavoastră de vedere, cine nu înregistrează performanță?

Silviu Macovei: Nu prea fac eu o analiză, știm cu toții că sunt miniștri în guvern care nu au avut cele mai bune rezultate. Și în urma unei analize pertinente, aceștia ar trebui să fie remaniați.

Știri de Iași: Când ar trebui să aibă loc această analiză de care vorbiți?

Silviu Macovei: Din ce știu eu, are loc, probabil, în perioada asta. În două săptămâni putem discuta despre această analiză.

Știri de Iași: Credeți că domnul Dragnea ar trebui să demisioneze, să facă un pas în spate?

Silviu Macovei: Astăzi este un CEx la București și, probabil, dumneavoastră veți afla mai multe lucruri decât știm noi. Haideți să treacă ziua de astăzi.

Știri de Iași: Gabriela Firea ar trebui exclusă din partid, având în vedere ieșirile ei în spațiul public din ultima perioadă?

Silviu Macovei: Cred că puneți problema invers. Din punctul meu de vedere, chiar trebuie și există, în momentul de față, o democrație în partid. Lucrurile bune sau mai puțin bune trebuie spuse de fiecare dată. Indiferent că ne plac sau nu, trebuie să le ascultăm. Sunt colegii noștri. Dacă se constată că au greșit, vor răspunde. Dacă se constată că au făcut lucruri bune prin ce au afirmat, înseamnă că sunt pe drumul cel bun. Consider în continuare că orice discuție este binevenită, sub toate aspectele ei.

Adauga comentariu