SINGURI ÎN LIGA PROSTIEI

Avem primarul din Mogoșești Siret, care a recunoscut că a făcut sex cu două minore în sediul primăriei, dar asta nu l-a oprit să fie reales.

Ieri vorbeam despre primarul comunei Șotrile, condamnat pentru pornografie infantilă și trimis la muncă în folosul comunității într-o grădiniță sau o școală.

Credeți că țara asta nu se poate autodepăși? Naivilor, vă subestimați conaționalii!

„Un fost condamnat pentru trafic de minore a fost învestit luni, 9 noiembrie, consilier judeţean în cadrul Consiliului Judeţean Vaslui. Proaspătul consilier judeţean Cristian Turcu este şi consilierul personal al vicepreşedintelui CJ Vaslui, Dan Marian.”, scrie adevarul.ro.

Eu vă zic, noi concurăm singuri la maratonul prostiei și strălucim. Am depășit de mult bezna minții, beciul gândirii și alte locuri obscure unde se duc neuronii să moară. Când un om care a racolat două surori minore și le-a vândut cu 1.000 de euro unui proxenet poate candida la o funcție publică și să și fie ales, suntem campioni mondiali la prostie garduri. Că asta nu mai e nepăsare, nu mai e nesimțire, nu mai e ticăloșie, ci prostie de cea mai bună calitate.

Citez de pe adevarul.ro: „În 2010, Cristian Turcu a fost condamnat de Tribunalul Vaslui la 3 ani de închisoare cu suspendare, după ce a racolat două surori minore, pe care ulterior le-a vândut cu 1.000 de euro unui proxenet, în scopul exploatării sexuale în Italia.

Considerând condamnarea „o greşeală a tinereţii”, Cristian Turcu a intrat în politică, fiind unul dintre membrii din prima linie ai ALDE. În urma rezultatelor alegerilor din 27 septembrie, celor de la ALDE le-au revenit două posturi de consilier judeţean. Iniţial, acestea au fost ocupate de Dan Marian şi Dan Liviu Cain.

Ulterior, Dan Marian a fost ales vicepreşedinte al CJ Vaslui, astfel că un post de consilier judeţean, alocat ALDE, a rămas liber. Deşi se afla pe poziţia a şasea a listei, cel de-al doilea mandat de consilier judeţean ALDE a fost adjudecat de Cristian Turcu, după ce ceilalţi candidaţi, aflaţi în faţa sa, au renunţat fie pentru că au optat pentru consilii locale, fie pentru că s-au înscris în cursa pentru parlamentare.”

Awww, ce drăguuuț! A fost doar o mică eroare din tinerețe, că orice tânăr român se ocupă cu trafic de minore. Cât să și plătească pentru greșelile trecutului? Că așa e în viață, mai ieși la o bere cu băieții, te mai îmbeți la un chef, mai vinzi o minoră. Ce naiba? Suntem oameni, greșim, să intrăm în politică!

Acum, dacă ar fi să vă dați cu presupusul, în ce comisie de specialitate credeți că a ajuns domnul consilier județean traficant de minore? Cum în ce comisie? Nu e logic? În cea de protecţie socială, protecţie copii, învăţământ, familie, cultură, culte şi sport.

Asta nici măcar nu mai intră la capitolul Kafka. Nici măcar nu e important că s-a întâmplat în Vaslui. Putem doar să constatăm, în nimicnicia noastră, că s-a găsit Sfântul Graal al imbecilității. M-am răzgândit, e importantă și sorgintea vasluiană, cu antecedente în zona asta.

„Cristian Turcu este cel de-al doilea politician din Vaslui care accede în funcţii publice, în ciuda trecutului infracţional. În trecut, fostul parlamentar de Vaslui Dan Bordeianu (în prezent PRO România, fost PSD, fost PNL) a câştigat două mandate de deputat şi avea o condamnare pentru un viol în grup. În cazul său, condamnarea figura din perioada de dinainte de 1989.”, mai scrie adevarul.ro.
 

Rămâne să mai avem aleși criminali și suntem bine.

 

Adauga comentariu