ȘOȘOACĂ A MURIT, TRĂIASCĂ ȘOȘOCISMUL!

Diana, nume de prințesă. Stil, eleganță, rafinament. Doar că pe invers. Pistil, țațism, grobianims. Diana este antonimul feminității, ea singură definindu-se ca femeie bărbat bine. Șoșoacă – substantiv propriu ce definește o nouă stare de agregare a materiei: solid-isteric. Diana Șoșoacă, exemplar de homo sapiens sapiens, care transcende granițele realității și intră în zonele oniricului.

Diana Iovanovici-Șoșoacă, om (se presupune), femeie (bănuim), avocat (l-a reprezentat pe rebelul de la Constanța, Teodosie), om politic de AUR și, de necrezut, senator în Parlamentul României. Diana Iovanovici-Șoșoacă se trage din Macedonia, adică prin sângele ei circulă și particule de Alexandru cel Mare. De aici și spiritul războinic. Dacă Alexandru Macedon s-ar fi combinat cu o mahalagioaică dintr-un port, ar fi ieșit o Șoșoacă medievală de cea mai bună calitate.

Diana Iovanovici-Șoșoacă, nume care ne spune că un bărbat a fost suficient de curajos s-o ia de nevastă. Ăla caracter puternic! Îți trebuie stomac, ficat și inimă de fier, ca să reziști la așa ceva. Ca să nu mai zic de oase și mușchi, că o văd pe Dienuța ridicând sucitorul când nu îi convine ceva. Practic, dacă ai în CV postul de soț de Șoșoacă, te poți considera pregătit pentru trupele speciale. Războiul de gherilă e fix-pix pe lângă o viață întreagă lângă doamna Iovanovici.

Diana Șoșoacă a apărut de nicăieri, dar a fost tot timpul acolo. E românul tipic, ăla pe care nu vrem să-l acceptăm. Noi, ăștia din bulele elitiste de pe internet. Doamna Șoșoacă s-a născut din spumele mării de bere, ca o sirenă pe steroizi, a crăpat niște semințe și a înotat prin mocirla românească, până a ajuns în Parlament. Diana Șoșoacă suntem noi, când ne dezbrăcăm de prețiozitate și rămâne românul ăla de bază, care se ceartă ca la ușa cortului când i se ocupă locul de parcare.

Românul care, oricât de domn e, devine o fiară în trafic. Românul care se ceartă la coadă, românul care face o combinație, românul care șpăguiește. Să nu ne mirăm că un personaj ca Diana Șoșoacă a reușit să ajungă în Parlament. Diana Șoșoacă suntem noi, așa cum refuzăm să credem că suntem.

Diana Șoșoacă a fost exclusă din AUR, dar rămâne în Parlament și va rămâne mult timp în politica românească. Chiar dacă va dispărea de tot, la un moment dat, va lăsa în urmă un curent politic. Dacă Trump a născut trumpismul, Șoșoacă a dat naștere șoșocismului. Curentul ăsta politic a catalizat tot ce e mai românesc în partide și l-a transformat într-o stradă din România autentică. Politică de bordură.

Șoșocismul e o stradă plină de gropi din România. O stradă pe care oamenii se ceartă ca la mahala, beau, scuipă coji de semințe pe jos, se înjură, se bat, se sapă, și-o dau pe la spate și nu în modul sexual.

Șoșocismul e curentul politic ce combină spiritul de harță al acestui popor cu naționalismul deșănțat.

Șoșocismul reunește toate defectele acestui popor și le transformă în virtuți.

Șoșocismul va atrage milioane de adepți, pentru că milioane de români simt și gândesc ca Diana Șoșoacă.

Șoșocismul va da viitorul președinte al României.

Diana Șoșoacă nu este un accident, nici un incident. Ci este rezultatul unui experiment care se întinde pe sute de ani de românism. După ce ne-am fofilat prin istorie, tot ce a putut da poporul ăsta mai bun este Diana Șoșoacă.

Adauga comentariu