SUPERTARE! Ousmane NDOYE a semnat azi cu FC Victoria Cluj si va juca sub bagheta antrenorului Marius Suller in noua editie din Liga 4!

Senegalezul a semnat astazi contractul cu presedintele FC Victoria Cluj, Liviu Alexa, si va evolua sub culorile proaspat infiintatei echipe FC Victoria Cluj, condusa de antrenorul Marius Suller care, in doar doua saptamani, a reusit lucruri foarte importante la aceasta echipa si facand un mix de experienta, cu jucatori consacrati si bataiosi, si tinerete, cu jucatori dornici de afirmare.

Pentru Ousmane Ndoye, Romania este a doua patrie. A explodat la Vaslui, a facut furori la Dinamo Bucuresti, la Astra, ba, la una din echipele din diviziile inferioare, cunoscuta ASA Targu-Mures a reusit sa marcheze 18 goluri de-a lungul contractului. In plus, televiziunile il adora, iar el stie asta si face show atat in teren, prin fotbalul sau unic, cat si in afara terenului.

"Ousmane este, in primul rand, un prieten, si asta a contat mult in momentul in care i-am facut propunerea. Ma cunoaste, il cunosc, stie ca sunt un antrenor exigent, dar si eu stiu ca el e un fotbalist foarte serios si care da totul. Avem nevoie de implicare in acest proiect, avem nevoie de sacrificiu, si stiu ca toti cei care sunt acum in lot au inteles asta si sunt dispusi sa traga.

Astazi (sambata, 24 august, a.c. - n.r.) am avut un meci de verificare cu Apahida, am castigat cu 2-1, insa scorul e irelevant. Apahida este o echipa superba, inchegata, cu un antrenor inteligent, o echipa care poate incurca pe oricine cand vrea. Le multumesc ca au acceptat sa joace cu noi, n-am vrut sa ne mintim cu o echipa slaba, am vrut sa vedem cum sta treaba cu o echipa buna cum e Apahida. Si am vazut: mai avem de lucrat la relatiile de joc, la conditia fizica... Nu ma plang, am stiut in ce ma bag cu colegii mei, Giurgiu si Ungurusan", a declarat Marius Suller, antrenorul principal al echipei FC Victoria Cluj.

 

Ndoye este asteptat la Cluj in circa 3 saptamani, datorita formalitatilor necesare obtinerii vizei si permisului de munca, el fiind cetatean senegalez.

Romanii il adora pe Ndoye pentru caracterul sau. 

In 2016, la moartea neasteptata a fostului mare internațional Daniel Prodan, Ousmane Ndoye i-a dedicat lui Daniel Prodan golurile marcate într-un meci din Liga a 3-a:

„Am dedicat golurile lui Didi, pe care toată lumea îl cunoaşte ca un mare fotbalist român. Eu am cerut băieţilor să facem acel tricou, ştiam că vom marca şi a ieşit cum ne-am dorit. Vreau să transmit condoleanţe pentru întreaga Românie, pentru că Didi a făcut multe pentru fotbalul românesc”, a explicat Ousmane Ndoye, pentru site-ul frf.ro. 
 

Adauga comentariu