Un boschetar politic şi nişte boschetari de presă au gemut şi s-au scremut preţ de un FAKE NEWS

Un boschetar politic, Horia Nasra, aruncă pe piaţa boschetarilor de presă o înregistrare video, un pamflet făcut şi publicat de jurnalistul Liviu Alexa pe vremea când nu avea nici un angajament politic, împreună cu un grup de prieteni la o zi de naştere, în luna mai a anului 2018 – toată lumea este în tricouri, pe afară şi îşi râde de obiceiul cocălăresc al mitocanilor cu bani care-şi comandă şampanie scumpă cu roaba. Un pamflet care va să zică. Dar boschetarul politic, care a reuşit performnanţa de a face traseism extrem în doar 5 zile (demisie din PSD pentru a trece la Ponta cu care s-a gratulat drept „un căcat” şi „un şobolan”, dar nu s-au jignit; apoi demisie din Pro România pentru a veni să zgrepţene cu unghiuţele la poarta ferecată a PSD), le spune boschetarilor de presă de la „Capitală” că este vorba despre o înregistrare făcută de „şeful PSD Cluj, de Ziua Naţională a României”.

Şi ce fac boschetarii de presă de la „Capitală”, cu nimic mai prejos decât confraţii lor din ”Provincie”, majoritatea nişte sluguţe (cu pretenţii de onorabilitate) conectate la banii partidelor şi ai oamenilor acestora „de afaceri”, mulţi trompete de-ale serviciilor şi de-ale procurorilor – cu „anchete” servite de diverse „Colduţe” şi opinii solide, identice în construcţia frazei, indiferent de care „deontolog” le publică, venite ca „punctaj” prin Ordin de Zi pe Unitate? Nu verifică şi publică. Publică „quality”, că sunt doar nişte bieţi idioţi utili ai Sistemului Urii: dacă e PSD, or fi făcut ei ceva... Ura tâmpeşte egal cât tâmpeşte şi dragostea. Ura şi dragostea sunt la fel de oarbe, dar chiar dacă de sens contrar, ura poartă în ea germenii iubirii şi, invers, din dragoste oarbă se naşte ură aprinsă. O ştiu şi o simt toţi foştii idoli ai mulţimilor care făceau băi de dragoste mai an, iar acuma se scaldă în sos de limbă.

Prostia e extrem de inflamabilă, aşa că mizeria deontologică publicată de către G4 Media, este preluată şi de restul unităţilor militare: Adevărul, Digi 24, Realitatea TV, România TV, B1 PLUS şamd.

După ce li se demonstrează cât sunt de penibili, cei de la G4 Media şterg materialul original şi publică o ERATĂ:

„Imaginile în care Alexa, șeful PSD Cluj, Liviu Alexa (SIC!), apare bând spirt și discutând în limbaj suburban nu sunt filmate la 1 decembrie 2019, cum eronat am scris în articolul inițial. Ele au fost postate pe Facebook în urmă cu doi ani chiar de Liviu Alexa, când acesta nu avea nici o legătură cu politica. Ele fac parte dintr-o serie de clipuri în care fostul ziarist ironiza deschiderea clubului de noapte Nuba din Mamaia. Ne cerem scuze pentru documentarea deficitară a subiectului.”

Numai că, ticăloşenia rămâne, în micuţul detaliu din titlurile „de presă” (trase la copy-paste), cu care au îmbâcsit spaţiul public: „limbaj suburban”. Adică titlul: „Şeful PSD Cluj, Liviu Alexa, filmat de 1 decembrie când bea spirt şi are un mesaj într-un limbaj suburban (...)”, s-a transformat în: „Imaginile în care Liviu Alexa, șeful PSD Cluj, apare discutând în limbaj suburban, sunt dinainte de intrarea în politică și reprezintă o ironie la adresa inaugurării unui club de noapte”...

Adică boschetarii „presei” centrale îşi cer scuze, cică. Dar lasă în titlu "limbaj suburban" - că, de fapt, acesta a fost scopul acestui fake news, al acestei mizerii media, să rămână mesajul subliminal: PSD = limbaj suburban (Bădălău, alea, alea – se vede din toate comentariile celor care nici n-au mai citit „erata”, ci doar s-au repezit să-şi fluture stindardul urii la adresa PSD). Acesta a fost Ordinul de Zi pe Unităţile Militare G4 Media, Adevărul, „reteveiul” lui Ghiță, „Be PLUSUL” Gușei de Giurtelecul Hododului şi Digi 24 - cele care au răspândit acest fake new cu privire la modul în care, "de Ziua Naţională", Liviu Alexa ar fi fost filmat "bând spirt" şi adresându-se în "limbaj suburban". Minima vizionare a clipului arăta că toată lumea e în tricou, că Alexa se auto-filmează (nu se lasă filmat) şi că această filmare era o bătaie de joc la adresa unor cocalari care-şi duc cu roaba şampaniile de lux la masă. Am revenit cu precizări pe acest subiect (al falsei deontologii, al urii ca dialog, al serviciilor care au infiltraţi în mass media şi creează agenda publică prin intermediul acestor fake-uri de jurnalişti), din cauză că tona de prostie aruncată ieri în ventilator încă mai tâmpeşte comentacii.

Cum ziceam, idiotul util când urăşte şi se transformă în #Activist_al_prostiei, nu gândeşte!

Şi, gata!

Adauga comentariu