(VIDEO) Bodea: ”Chirica negociază cu Liviu Dragnea să revină în PSD”. Primarul Iașiului reacționează: ”E un dobitoc!”

Deputatul PNL Marius Bodea a declarat joi, în cadrul unei conferințe de presă, că de mai bine de o săptămână, primarul Iașiului, Mihai Chirica, negociază cu Liviu Dragnea pentru a reveni în PSD.

”Domnul Chirica, fără un partid mare în spate, va pierde la fel de rușinos cum a pierdut domnul Simirad, șeful său din trecut și actualul consilier – cu 3%, dacă vă amintiți; cum a pierdut domnul Nichita, idolul său din trecut și fostul său șef, tot când a candidat fără partid mare. Ori în condițiile în care, bătând la ușa PNL, domnul Chirica a rămas cu clanța în mână, îi rămâne soluția evidentă de a se întoarce în PSD. Și aici îi lansez o întrebare publică domnului Chirica: dacă este adevărat sau nu că negociază intens, prin emisari, cu domnul Dragnea, revenirea în PSD, așa cum vuiește toată zona centrală, de săptămâna trecută încoace, și, după cum putea vedea, domnia sa a lăsat-o mai moale cu criticile și așa ipocrite, la adresa conducerii centrale? Să răspundă cu gurița dumnealui dacă e adevărat sau nu. Și poate să mă jignească în continuare, așa cum a făcut-o și până acum”, a precizat deputatul Marius Bodea (vezi video):

Știri de Iași l-a întrebat și pe primarul Mihai Chirica dacă există vreo negociere cu Liviu Dragnea pentru a reveni în PSD, iar primarul Iașiului a răbufnit printr-un sms, jignindu-l pe deputatul Bodea.

”Mănâncă ciuperci otrăvite! E un dobitoc!”, ne-a transmis Mihai Chirica (vezi foto)

 

 

Adauga comentariu