(VIDEO) Broască țestoasă, salvată de un angajat al CTP Iași

Nu sunt puțini șoferii care ar putea primi fără probleme titlul de „om fără suflet”. Mai exact, nu sunt puțini aceia care lovesc pisici și câini pe care, odată accidentați, îi mai și lasă să zacă pe marginea sau chiar în mijlocul drumului, agonizând. Asta dacă nu cumva nu le-au omorât pe bietele animale, întrucât cu toții cunoaștem și șmecheri din ăștia care, dacă au prins animalul sub roțile mașinii pe care o conduc, nu se sinchisesc să oprească, ci dau cu spatele și-l mai calcă încă o dată.

Și cu toate că în momentul în care afli despre o astfel de grozăvie îți vine să te catapultezi pe lună și să trăiești acolo, trebuie să recunoaștem că există și gesturi care nu doar o singură dată ți-au redat încrederea în rasa umană. Ei bine, un astfel de gest a fost făcut recent de un angajat al Companiei de Transport Public din Iași.

Cu alte cuvinte, șoferul unui autobuz care circula pe traseul 30b a oprit să salveze o broască țestoasă pe care a zărit-o pe drum, în zona Complexului Era. Broasca țestoasă a fost observată în timp ce se deplasa pe carosabil, astfel că, pentru a nu fi ucisă, bărbatul care se afla la volanul autobuzului a acționat imediat. A oprit autobuzul, a coborât, a prins broasca și a dus-o într-un loc mai sigur pentru ea, în iarbă.

Fapta bună a șoferului a fost apreciată atât de colegii săi de la Compania de Transport Public din Iași, cât și de unii cetățeni ieșeni, care au ținut să-l felicite în mediul online pentru ajutorul oferit țestoasei. „Îl #felicităm pe conducătorul auto al #CTP pentru gestul său!” a scris CTP Iași pe pagina de facebook dedicată serviciului de transport.

Adauga comentariu