(VIDEO) Nu fâlfâie, dar i-a pus luminițe: ”Împodobește, mamă, catargul!”

A fost odată ca niciodată un oraș care avea o zonă ca-n povești. Nu este vorba despre cea în care locuia Împăratul Roș, dar e tot despre un Roș, Podul Roș... dar nu vă pripiți!

 

Întâmplările sunt tot demne de basm. Iată că în Podul Roș răsări într-o zi un băț care a dat mari bătăi de cap autorităților. În fruntea lui se observă de peste aproape o trecere de pietoni și câteva bănci distanță, drapelul României. Mare a fost mirarea oamenilor atunci când s-a dus vestea că așa-zisul catarg a atins inițial suma de 400.000 de lei, iar peste noapte a ajuns printr-o magie cum numai în basme citești, la 800.000 de lei.

 

Trecut-a timpul și conducătorii și-au dat seama că steagul nu fâlfâie, așa că au căutat cei mai buni meseriași, de peste șapte mări și șapte țări pentru a găsi un mecanism inteligent care să determine fâlfâiala, totul pe bază de motorașe producătoare de fâl-fâl.

 

Ei bine, dacă încă mai credeți că lanțul comico-naționalist se termină aici, vă înșelați. La final de săptămână, orașul despre care vă vorbim a intrat în atmosfera chiar la propriu demnă de legendă! Nu, nu, nu a venit Crăciunul, dar la ceas de seară, locuitorii orașului-lumină au descoperit că, dacă nu le-a ieșit cu fălfâiala, autoritățile au apelat la un mecanism mult mai inteligent: catargul a fost împodobit.

 

Da, da, pe principiul: nu fâlfâie, dar i-a pus luminițe: ”Împodobește, mamă, catargul!”, după titlul unui celebru cântec de sfârșit de an. Un joc de lumini pe care îl putem admira în fiecare seară. Sute de lumini și luminițe cuprind catargul... care era atât de pustiu.

Avem și video drept dovadă.

Catargul de 800.000 de lei împodobit cu luminite de Crăciun

Adauga comentariu