Zeci de milioane de euro pentru a trage cu ochiul în casa vecinului

107 oameni au hotărât ieri că este treaba românului să se amestece în viața, casa și patul vecinului. Ieri, 107 oameni s-au folosit de o listă cu semnături strânse la modul cel mai dubios, pentru a vedea cum stau, de fapt, la alegerile următoare, călcând pe viețile unor oameni care sunt considerați altfel de către o societate bolnavă, care-și flutură ipocrit principiile pe care le încalcă la primul cântat al cocoșului, zi de zi.

Ieri, în plenul Senatului, a fost aprobat proiectul legislativ prin care articolul 48 din Constituția României va fi revizuit. Acesta prevede că familia se întemeiază pe căsătoria între un bărbat și o femeie, și nu între soți, așa cum este în prezent.

Totuși, în Codul civil, la art. 271, cu privire la consimțământul la căsătorie se precizează următoarele: ”Căsătoria se încheie între bărbat şi femeie prin consimţământul personal şi liber al acestora”. Mă îndoiesc că acest articol din Codul Civil ar fi fost schimbat, noaptea, ca hoții, într-o marți neagră, de o armată de deputați și senatori care vor cu orice preț să se căsătorească persoane de același sex între ele.

Și, astfel, la început de octombrie vom da între 20 și 40 de milioane de euro pentru o tâmpenie. Asta, în timp ce centrele de plasament gem de copiii abandonați ai familiilor tradiționale heterosexuale, în timp ce 8 din 10 copii din mediul rural merg la culcare flămânzi și merg desculți, prin noroaie, către școlile infecte cu WC-uri în fundul curților, gata să cadă pe ei la cele mai mici zvâcniri ale pământului.

Dăm zeci de milioane de euro pe un referendum ce va schimba câteva cuvinte în Constituție, în vreme ce mii de femei ajung rupte-n bătaie prin unitățile de primire a urgențelor din spitalele astea românești, de unde pleci acasă cu tot felul de stafilococi care te omoară cu zile. Femei norocoase, cu nasuri sparte, coaste, mâini și picioare rupte, că nu toate scapă de tradiționalii care le încing acasă, învățați de când lumea că așa îți pui consoarta la respect.

Dăm zeci de milioane de euro pentru a avea dreptul să îngrădim libertatea de a alege a altor oameni pe care refuzăm să-i înțelegem, pe care-i considerăm deviați, dezaxați, bolnavi și care ar merita să fie arătați cu degetul și biciuiți în piețe publice. Cu ce v-au greșit vouă, tradiționalilor, oamenii aceștia? Cu faptul că iubesc altfel decât voi? Cine sunteți voi să hotărâți ce trebuie să facă un om în casa, în viața, în patul lui? Curaților! Fericiților! Voi, care nu puteți respira din cauza vieților duble pe care le duceți, nefiind în stare să vă asumați ceea ce sunteți. Voi, care nu sunteți în stare să faceți un copil sărac fericit decât de Crăciun și Paști, musai cu poze puse pe Facebook, în postări sponsorizate.

Ieri, PSD și-a arătat din nou fața hâdă. Nimic nou, de altfel, în lupta pentru putere și acaparare a electoratului captiv. Tot ieri, PNL a demonstrat că e plin de ipocriți, dorindu-și să aibă și ei câteva firimituri de la masa bogată a tradiționalilor, plină cu promisiuni deșarte, dar voturi ce par sigure. Ieri, românul a arătat că, de la vârf în jos, este interesat, în mod public, de ceea ce face alt român în casa, viața și patul lui.

Adauga comentariu