Ziarul de Mehedinti este cea de a 16-a publicatie online care intra "in pita" facand din grupul Presa Buna cea mai mare retea de ziare locale din Romania

O initiativa unica in Romania, reteaua de publicatii online Presa Buna pornea la drum acum un an si jumatate sub cele mai proaste auspicii ale presei locale care, in Romania, exista, dar lipseste cu desavarsire, cu foarte notabile exceptii.

In acest moment, fiecare din ziarele online implementate si-a facut loc in peisajul local, distingandu-se prin originalitate si jurnalism obiectiv. Incetul cu incetul, numarul de cititori zilnic a crescut si el, reteaua Presa Buna avand in medie circa 130 000 de cititori unici pe zi. 

Dupa 8 luni de pauza, rastimp in care reteaua s-a consolidat (salariile sunt platite la zi, fiecare dintre editii contribuie deja cu stiri video si pentru postul national de stiri NCN), a venit momentul pentru o noua etapa de dezvoltare.


Ziarul de Mehedinti este urmatoarea "halta" editoriala, intr-o zona in care presa locala depinde foarte mult de politic. Misiunea de a crea o redactie i-a revenit Adrianei Draghici, o olteanca focoasa de 27 de ani care va fi redactor-sef al Ziarului de Mehedinti:

"Povestea carierei mele a inceput de pe bancile gimnaziului, cand visam sa ajung la catedra. Eiii, bine, am inceput sa ma pregatesc pentru asta si am reusit. Doar ca visul frumos s-a spulberat in fata rutinei pe care o presupunea viata de profesor. Asa ca am cautat un nou inceput: televiziunea. Aici, da, m-am regasit. Au fost patru ani frumosi, in care am lucrat in doua televiziuni locale din Drobeta Turnu Severin, ca reporter, redactor si, de ceva timp, coordonator de stiri. Nicio zi nu seama cu alta, mereu e altceva. Acum, vreau sa primesc in viata mea o noua provocare: presa scrisa. Si ma bucur ca am sansa sa contribui la un proiect atat de interesant cum e Presa Buna", spune Adriana Draghici.

Mult succes, Adriana, bine ai venit in gasca noastra!

 

Asa arata acum reteaua Presa Buna:

Stiri de Bistrita
Ziar de Arad
Stiri de Focsani
Ziar de Cluj
Stiri de Arges
Stiri de Iasi
Ziarul de Craiova
Ziarul de Salaj
Ziar de Gorj
Ziar de Hunedoara
Ziarul de Baia Mare
Ziar de Alba
Ziar de Oradea
Ziar de Suceava
Stiri de Brasov

Ziarul de Mehedinti

 

 

 

 

 

 

Adauga comentariu